Hans Koller de la KSB nu poate nega dovezile aduse impotriva spiritismului carismatic KSB

raspuns lui Hans Koller, liderul KSB in Romania

ioan8

NewsNet Crestin a publicat recent apararea facuta de Hans Koller pentru Kwasizabantu. http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2014/02/misiunea-kwasizabantu-raspunde.html

Hans Koller este omul numarul unu al KSB in Romania.

Raspunsul lui Koller face de fapt ca Kwasizabantu sa se infunde si mai rau intr-o pozitie fara iesire.

In cele ce urmeaza am sa redau doua marturii a unor frati de la BER care au avut de aface in mod direct cu Kwasizabantu. Cei doi sunt Sergiu Iorgulescu, prezbiter la adunarea din Carol Davila, si Emi Zarnescu lucrator cu tineretul la BER, iar acum se afla in Norvegia.

Inainte de a reda marturiile celor doi, am sa arat patru lucruri fatale in apararea lui Hans Koller.

1. Koller comite eroarea logica numita apelul la autoritate (argumentum ad verecundiam). Ce inseamna asta? El spune ca fratele Richard Wurmbrand la vizitat cu sora Sabina cand era in Elvetia si l-a sfatuit sa nu se apere ca il va apara Dumnezeu. Koller apeleaza…

Vezi articolul original 1.045 de cuvinte mai mult

Un răspuns

 1. Eu unul nu ma consider deloc un “nelamurit” privind KSB-ul, iar “acuzaţiile aduse de anumiţi fraţi” sunt de fapt niste observatii pertinente ale unor frati cunoscuti (si nu ale unor ’oameni din lume’ sau crestini ’incepatori’…), precum Dan Paul, Sergiu Iorgulescu, Emi Zarnescu.

  Hans Koller, intr-un mod aparent “impaciuitor”, spune ca “Misiunea Kwasizabantu răspunde acuzaţiilor”, si iese la atac, cu tupeu…, cautand sa intimideze…, luandu-ne drept naivi. El creaza o ’perdea de fum’, sustinand ca „apreciaza foarte mult pe cei dintre noi care lucreaza in via Domnului”, dar, de pe pozitia suspusa a ’trezitului’, prezinta subtil ca el si ai lui sunt de fapt „lucratorii destoinici, care au făcut totul pentru câştigarea sufletelor pierdute”… Ei sunt exemplele demne de urmat… Ei au facut TOTUL…, „consumandu-si toate rezervele de timp şi de energie”!!!
  Mai scrie apoi Hans Koller urmatoarele: „Avem o mare dorinţă şi un foc în inimile noastre: cât mai este timp şi cât mai este zi, să lucrăm şi să câştigăm suflete pentru Domnul Isus din mijlocul acestui popor pe care îl iubim”.
  Pai daca-i asa, de ce nu-i cauta pe cei pierduti, „in mijlocul acestui popor”, si nimeresc tot in mijlocul bisericilor/adunarilor?! De ce racoleaza ei crestinii?!!

  Textul invocat de la Mat. 18 :15-17, este fortat si ‘stricat/interpretat’ de catre Hans Koller, demonstrandu-ne direct cu ce fel de ‘trezit’, cu ce fel de escroc avem de-a face…
  Inclin sa cred si ca textul ce l-a inchis el intre ghilimele, ca fiind atribuit lui Richard Wurmbrand, de fapt nu-i chiar intocmai cu originalul… Cred ca i-a mentionat fratele Richard Wurmbrand ca-i mai bine sa-L lase pe Domnul sa-l apere daca este acuzat pe nedrept, daca este „urat din pricina Numelui Sau”, sau din „pricina Evangheliei”, numai ca situatiile lui Hans Koller sunt altele…

  Hans Koller si ai lui ne transmit salutari in numele Unui „Dumnezeu al dragostei şi al păcii”…, dar nu si al Adevarului… Aceasta-i idolatrie ‘curata’…!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: