Pastorul Chris – divorț și acuze de adulter din partea soției

Notă: Aceasta nu se dorește a fi o știre de cancan ci un avertisment pentru urmașii lui Chris Oyakhilome și pentru bisericile din Romnânia care îi promovează învățăturile și nu Cuvântul Adevărului. 

Renumitul pastor Chris Oyakhilome este acuzat de adulter de sotia lui care i-a trimis in același timp și hârtiile de divorț. Totul s-a întâmplat în Londra, mai exact în luna aprilie 2014,  unde și-a avut reședința Anita Oyakhilome în ultimii ani.

Deși sper ca măcar unii din cei ce merg la Râul Vieții sau la Străjerii să se trezeasc măcar acum și să părăsească aceste mișcări, totuși istoria și realitatea ne arată că majoritatea nu vor lua în serios nici măcar acum avertismenul și semnul pe care Dumnezeu li-l dă.

Nu scriu acest articol bucurându-mă de răul altuia. Este trist când o căsnicie ajunge într-o asemenea situație. Însă avertismenul Domnului Isus este clar: un pom rău va face roade rele. Unii vor argumenta și vor spune că nu este singurul care a avut o cădere și că Dumnezeu îl poate ridica. Deși am demonstrat de mai multe ori că prin doctrina, învățătura si practicile lui, pastorul Chris este un lup răpitor, chiar și revenirea sau împăcarea lor nu va schimba nimic dacă practicile și doctrinele lor rămân aceleași. De altfel, majoritatea urmașilor lui Chris nu i-au seama la avertismente, știri sau practicile grupării din Africa pe motiv că sunt doar rele inteții. Iată că acum avem un fapt care nu poate să mai fie contestat.

Matei 7: 15-20:  Păziţi-vă de prooroci mincinoşi. Ei vin la voi îmbrăcaţi în haine de oi, dar pe dinlăuntru sînt nişte lupi răpitori.  Îi veţi cunoaşte după roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini, sau smochine din mărăcini? Tot aşa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele.  Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rău nu poate face roade bune. Orice pom, care nu face roade bune, este tăiat şi aruncat în foc. Aşa că după roadele lor îi veţi cunoaşte.

În ce privește divorțul lui, acesta nu este ceva nou pentru cercul lor. Urmăresc știrile și evenimentele din jurul pastorului Chris și încă de anul trecut am găsit pe un blog din Africa, de limbă engleză, că pastorul Chris se separase de soție și că primea vizita unei tinere din cor, însă pentru că nu am găsit știrea și pe alte site-uri am decis sa nu public nimic. Iată însă un link asemănător:

http://www.firstweeklymagazine.com/pastor-chris-oyakhilome-relocates-to-south-africa-why-he-is-living-separately-from-his-wife/

sau un alt link care suține că ce doi erau separați de aproape 6 ani:

 http://www.modernghana.com/news/216384/1/christ-embassy-concealed-sex-scandal-exposed-part-.html

Știrea despre divorț o găsiți aici:

http://www.thecable.ng/exclusive-pastor-oyakhilomes-wife-finally-files-for-divorce-in-london-court

http://saharareporters.com/2014/09/01/divorce-scandal-anita-oyakhilome%E2%80%99s-name-removed-christ-embassy-church-website 

Domnul să se îndure de cei prinși în acest laț.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: