Dumnezeu este razbunator (2)

Asa cum scriam in articolul precedent, Biblia da avertizari serioase cu privire la ziua in care Dumnezeu va razbuna pe credinciosii lui. Daca analizam istoria crestinismului si a martirilor crestini vom putea sa gasim multe exemple in acest sens. Iata ca istoria ne demonstreaza si in prezent ca Dumnezeu nu arunca vorbe in vant.

Sute de mebrii ai gruparii extremiste islamice Mulsim Brotherhood au fost condamnati la moarte de un judecator din Egipt. Desi nu se stie sigur daca sentinta va fi pusa in aplicare, totusi semnalul este extrem de serios.

http://www.euronews.com/2014/03/24/egypt-sentences-529-muslim-brotherhood-members-to-death/

Muslim Brotherhod este o organizatie extremista islamica care a dorit sa impuna legea islamica Sharia in Egipt prin fostul presedinte Mohamed Morsi care este deasemena in inchisoare. Egiptul considera organizatia una terorista conform dovezilor publice care atesta directia clara extremista a miscarii. 

Insa ceea ce putini stiu, este ca Muslim Brotherhood este vinovata si de numeroase atacuri asura crestinilor din tarile musulmane, alaturi de multe alte crime si torturi, nestiute de presa internationala, aplicate celor ce c-au convertit de la islam la crestinism. Am citit personal marturii ale unor crestini care au suferit din cauza acestei organizatii. Iata ca Dumnezeu face ca lucrurile sa se schimbe, desi El inca NU doreste moartea pacatosului.

Insa… trebuie sa precizez ca nu ma bucur si nici nu aplaud ceea ce se intampla. NU sunt de acord cu condamnarea la moarte, in nici o circumstanta. Nu noi putem decide cand o viata poate fi luata. Insa consider ca trebuie sa existe justitie si dreptate, iar privarea de libertate cred ca este o forma acceptatibla de aplicare a dreptatii, mai ales in acest context. Iar ca si crestini suntem chemati sa facem bine celor ce ne urasc. Nu este intodeauna usor, mai ales in cazuri ca acestea. Imaginea pe care Domnul Isus ne-o da despre astfel de situatii este sugestiva: „va trimit ca pe niste miei in mijlocul lupilor„.  (Luca 10:3).

Sa ne rugam ca acesti oameni sa ajunga totusi sa inteleaga adevarul despre Isus sau Isa, cum este numit in lumea musulmana, si sa ajunga sa inteleaga cu adevarat cum este si cine este Dumnezeu. Si daca mai este posibil sa se intoarca la Dumnezeu. 

Sa nu uitam sa ne rugam si pentru crestinii din Egipt care sunt in suferinta.

stop killing chtristians

sursa imagine: http://www.denisonforum.org/global/806-muslim-brotherhood-attacks-christian-orphanage-in-egypt

4 răspunsuri

 1. Dumnezeu are mai multe atribute,printre care si acesta de „razbunator”as aduce in atentie ca nu are intelesul pe care omeneste il dam ca definitie.El este Un Dumnezeu drept as zice.Pedeepseste cu dreptate.Cineva m-a sunat si am avut o stare de vorba cu aceasta persoana.Trebuie sa spun ca era unul din cei ce si-a lasat sotia si copiii si sa casatorit cu alta.Uite piña Unde se ajunge si totusi se cheama crestin.”crestin”poate fi, dar nu Un copil al Lui Dumnezeu.Cred ca sunt inteles ce vreau sa spun, prin aceasta separare de a fi crestin cu numele si a fi nascut din nou de Dumnezeu.

  Cunoscindu-l de mult timp l-am luat putin Mai tare. El mi-spus ca Dumnezeu este dragoste.Atunci,I-am spus,”ca Dumnezeu este Un Dumnezeu .razbunator, gelos,drept,minios si inca citeva attribute al Lui pe care Scriptura Ni-le arata.Uite Asa inteleg unii prin minte a lor cu ce fel de Dumnezeu au ei de aface.Nu numai cu Un Dumnezeu al dragostei.Astfel de suflete fregventeaza adunarile.Si ce e Mai trist ca sunt unii din Acestia care se erijaza in invatatori.

  Acesta este Motivul de ne-a fost lasat scris sa deosebim duhurile, sau sa ii cunoastem pe Acestia,Dupa Roadele lor.Ca sa poti sa ii cunoasti sa ii distinguish trebuie ca tu Mai intii sa fi nascut din nou, sa Ai duhul Lui Dumnezeu care da lumina si pricepere in a face distinctie.Domnul sa dea intelepciune tuturor care sunt Ai Lui, sa poate distinge ce e Dupa Scriptura si ce vine dela Oamenii.Apoi sa stim ce fel de Dumnezeu avem si ce attribute are, si ca El ,face uz de toate attribute El Lui.Apoi sa luam seama cum ne traim viata in prezenta Lui.

 2. Adevar Doresc | Răspunde

  noi in romania am auzit (si aseara mi-a spus si un frate din america la telefon acelasi lucru) ca tatal tau a luat amenda de 500 de lei de la politie in legatura cu BER, e adevarat?

  1. nu frate.. nu s-a intamplat inca.. dar este chemat la politie sa dea declaratii …

 3. Cuvantul ne avertizeaza sa nu facem aproapelui ce nu ne-ar place sa ne faca el noua… Cine nu se conformeaza, va fi disciplinat: va secera/culege cel putin ceea ce a semanat. De exemplu cine a semanat vant, s-ar putea sa culeaga futuna.
  Cine judeca pe altii, sa se astepte ca la randu-i sa fie judecat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: