Moartea nu este naturala

Moartea nu este naturala. Din punct de vedere teologic, trebuie să înțelegeți că moartea nu este naturală. Este supranaturală. Nu a fost niciodată destinată să fie o parte din această lume. Ea apare din cauza păcatului și judecății lui Dumnezeu asupra păcatului. Toți oamenii mor pentru că toți oamenii păcatuiesc și atunci când există o înmormântare ca aceasta, de fiecare dată oamenii se trezesc pentru doar câteva secunde și se întreabă – ce se întâmplă cu adevărat aici?,  ce sunt eu până la urmă?, pentru ce ar trebui să trăiesc?, etc.
Este tristă însă ceva. Chiar și în momente ca acesta majoritatea oamenilor nu se trezesc.
Permiteți-mi să vă dau un exemplu. Cât de mulți oameni vor veni și vor spune, „Ei bine, mama ta nu mai este în suferință. Mama ta se odihnește acum. Mama ta a plecat la un loc mai bun „.  Și întotdeauna vreau să-i întreb: De unde știi? Unde ai auzit? Cine ți-a spus? Ai citit cumva pe spatele unui felicitări?
Vedeți, toate astea nu înseamnă nimic dacă nu este adevărat. Este adevărat? A plecat ea într-adevăr undeva? A plecat în sus sau în jos? Cine are dreptate? Cine greșește? Ce este cu adevărat această viață și această lume ?
O Persoană care se află în mijlocul tuturor filozofiile și a tuturor lucrurile care s-au spus vreodată  în vest sau în est se ridică și spune, „Eu sunt calea, adevărul și viață și nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. „
Cineva a spus, „Ei bine, mama ta este într-un loc mai bun acum pentru că era o femeie bună.” I-am spus, „Nu. Mama mea este într-un loc mai bun, dar nu este pentru că ea a fost o femeie bună, deoarece Scriptura declară că nu există nici unul bun, nici unul. Nu este nici un om neprihănit, nici unul măcar. „
Dacă mama mea este undeva, aceasta este din cauza lucrării perfecte făcută de Isus Hristos pe acea cruce, nu din cauza dreptății ei, nu pentru cum a fost ea ca mamă sau soție sau soră sau prieten. Este doar pentru ceea ce a făcut Isus Hristos.

Paul Washer despre moartea mamei lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: